Det sker i Strandby

Strandby er en lille fiskerby ca. 7 km fra Frederikshavn og kaldes i folkemunde ”en god ankerplads”, da det netop er havnen, der rummer byens puls. Selvom Strandby ikke er en voldsomt kendt turistby, bliver den for alvor vækket til live om sommeren, hvor turister fra især andre steder i Danmark og Tyskland strømmer til for at holde ferie. Strandby har både gode sandstrande, en interessant gammel bydel, en stemningsfyldt havn, smukke kirker og skøn natur. Udover områdets charme, sørger foreninger og lokale ildsjæle for at holde byen interessant og livlig i sommermånederne, så både børn, unge og voksne får en dejlig og begivenhedsrig ferie. Strandby Badehotel holder meget af sommermånederne i Strandby, og det er blandt andet en af vores egne ildsjæle, ejer Stefan Jakobsson, der er med til at skabe liv i byen om sommeren. Her på siden kan du få et overblik over, hvad der sker på havnen i uge 28, 29, 30 og 31.

Kom til Sjov på Havnen

Siden 2016 har havnen i Strandby summet af glade gæster hver tirsdag i uge 28, 29, 30 og 31, hvor arrangementet ”Sjov på Havnen” bliver afholdt. I 2017 besøgte mellem 1000 og 2000 glade gæster havnen disse tirsdage i sommerferien, hvor 40 frivillige havde været med til at stable arrangementet på benene. Ifølge arrangør, Peter Stokbro Larsen, er Strandby en overset perle, som fortjener mere opmærksomhed fra danske, såvel som udenlandske turister. Derfor har han stablet arrangementet på benene, så havnen fire tirsdage i træk trækker folk til og skaber en hyggelig og festlig stemning.

 

Musik, underholdninger og mad i centrum

Til ”Sjov på Havnen” er det især musik, underholdning og mad, der er i centrum. Da Strandby er en fiskerby, er der stor fokus på friskfangede fisk, hvor gæster kan nyde smagen af friskkogt hummer, akkompagneret  med et glas køligt hvidvin. Desuden kan der købes fiskefrikadeller, jomfruhummere, kolde fadøl, sodavand is og meget andet.

 

Til ”Sjov på Havnen” kan du opleve:

 • En sejltur i en lokal fiskekutter
 • Live musik
 • Børneaktiviteter
 • Kræmmermarked
 • Sportsaktiviteter
 • Væddeløb
 • Amerikanerbiler
 • Fiskeauktion
 • Sejlopvisninger
 • Besøg af den lokale sejlklub og kajakklub
 • Og meget andet!

Et turistprojekt for store og små

Arrangementet er et turistprojekt, der har til formål at styrke turismen og lokalsamfundet. Målet er, at der skal være noget for folk i alle aldre, så både børn, unge og voksne føler sig godt underholdt. Arrangementets succes har trukket en masse folk til Strandby, der har fået øjnene op for den stemningsfyldte fiskerby, og arrangementerne vil forhåbentlig have en positiv effekt på turismen og lokalsamfundet i mange år fremover. Overskuddet fra sidste år er gået til markedsføring, og arrangørerne håber, at arrangementet bare bliver større år efter år.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation