Restaurant med fokus på kvalitet

På Strandby Badehotel er der en tilhørerende restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid mad. En hoteloplevelse ikke komplet uden en god middag. På vores restaurant kan I gå på opdagelse i vores sæsonbestemte menukort og gå direkte op i seng bagefter – mæt af god mad, god vin og gode oplevelser.

Friske råvarer

Restauranten på Strandby Badehotel har et særligt fokus på seafood og retter med fisk og skaldyr. De friske fisk kommer direkte fra fiskekutterne nede fra havnen, og den friskhed kan man smage i retterne. Men fortvivl ej, hvis du ikke er den store fiskeelsker – hvis du mere har lyst til en bøf, eller hvis du er vegetar, er der også mulighed for at finde disse retter på menukortet. Generelt kan man sige om alle retterne, at de er bygget op omkring og lavet på friske råvarer. Menuen er sæsonbestemt, og der bliver købt og dyrket lokale råvarer.

Mad til arrangementer

Hvis du benytter badehotellets festlokale til et arrangement af den ene eller den anden art, er der mulighed for at få restauranten til at stå for maden. I samarbejde med kokkene og tjenerne udvælger du selv en personlig menu. Restauranten står herefter for al tilberedning og servering af menuen, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Kom og forbi og smag

Hvis du er i Strandby er du mere end velkommen til at kigge forbi restauranten. Så kan du tage et kig på menukortet, der hele tiden ændrer sig, afhængig af årstid og hvad fiskekutteren havde held med at fange. Der er helt sikkert noget for enhver smag, og alle retter er af høj kvalitet og bliver serveret med et smil.

Badehotellets sensommer menu 2017


Forretter


Cremet svampe suppe

Servers med brød kruttonger og Serrano skinke chips samt smør og brød
89 ,-

Husets fisk suppe

Serveres med dagens fisk samt skaldyr, brød og smør
95 ,-

Husets bruchetta

Hvidløgs ristet oliven brød med tomat salsa samt reven westerhavs ost


Hovedretter


Engelsk bøf

Serveres med blød løg og svampe samt dagens grønt, smør sauce.
Og stegte petit kartofler.
199 ,-

Medaljonger af svinemørbrad

Serveres med en cremet gorgonzola sauce, dagens grønt
Samt stegte petit kartofler
185,-


Fiskeretter


Øl pochered kuller ryg

Serveres med sauce blance og varm perle byg med svampe samt dagen
grønt og kogte petit kartofler.
195 ,-

Fiskeburger

Pande stegte rødspætte filer serveres i en chibata bolde med salat, rejer, asparges og tomat.
Med husets dressing og ovns bagte rodfrugter samt hjemmelavet Ajoli.
159 ,-


Desserter


Pandekager

Serveres med havtorns sorbet og varme couintreau marinerede bær.
79 ,-

Irish coffee

Kaffe, jameson, sukker og fløde
45 ,-

2 Retter 235,-

3 Retter 259,-

Alle priser er inklusiv et smil

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation